Hyödylliset linkit

Blogini on nykyään osoitteessa https://www.matkaunelmia.fi

 Tervetuloa uuteen blogiin!


Tässä muutamia tärkeitä linkkejä, joita käytän matkavarauksissa.

Hotellivaraukset:
booking.com
accordhotels.com tässä hotelliketjussa löytyy todella monipuolisesti hotelleja. Novotel ja Mercure ovat laadultaan todella erinomaisia. Mutta jos haluan matkustaa halvalla, käytän Ibis hotelleja, jotka ovat esim. muutaman yön kaupunginlomalla oikein hyviä ja edullisia.

trivago.fi/ kautta kannattaa tarkistaa, minkä välittäjän kautta saa hotellin edullisimmin. Itse käytän melkein aina bookingin varausta, koska käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja varausvahvistukset selkeitä.

Loma-asunnot:
interhome.fi
Ollaan useasti vuokrattu Euroopan matkoillamme loma-asunto. Ollaan Interhomen asuntojen laatuun ja palveluun oltu todella tyytyväisiä. Voin suositella lämpimästi kaikille.

Lennot:
momondo.com ja skyscanner.fi
Mielestäni nämä ovat parhaat lentojen hakukoneet

Yleensä varaan lennon hinnan perusteella, mutta parhaat kokemukset ovat seuraavista lentoyhtiöistä: Lufthansa, Turkish Airline ja Norwegian.

Erittäin hyviä kokemuksia on myös seuraavista halpalentoyhtiöistä: easyjet.com ja ryanair.com. Aasiassa hyvät halpalentoyhtiöt ovat airasia.com ja tigerair.com

ebookers.fi
expedia.fi
Ebookersilta ja Expedialta kannattaa katsoa lento+hotelli paketteja. Ne saattavat joskus olla halvempia kuin lento ja hotelli erikseen varattuna.

Risteilyt:

risteilykeskus.fi
Ehdottomasti monipuolisin kansainvälisten ristelyjen varaussivusto. Ollaan varattu vasta yksi risteily Risteilykeskuksen kautta, mutta sen perusteella voin sanoa, että palvelu on erinomainen.
logitravel.fi
wondercruises.com
carnivalcruiselines.fi

Autonvuokraus:
holidayautos.fi
cars.momondo.fi

Matkailuun liittyvät keskustelut ja matkakohteista kertovat sivut
rantapallo.fi/
ellit.fi/matkailu/
napsu.fi/
lomamatkailija.com/index.php

Hintataso maailman maissa
http://hintataso.tietoinfo.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti